Snart kommer Tidsskrift for Norsk Alpin Klatring 2022!

Redaktør Eivind Hugaas med redaksjon har nå sendt Tidsskrift for Norsk Alpin Klatring 2022 til trykk. Den er ventet i postkassene til samtlige NTK-medlemmer i løpet av de neste ukene, og vil også komme for salg på utvalgte Narvesen-kiosker og andre utsalgssteder.

Og ikke bare det, det skal være en lanseringsfest på Tindesenteret i Åndalsnes 29.april! Så om du er i omegn da, ta turen innom Tindesenteret.

Ellers kan Eivind avsløre hva dere har i vente i årets Tidsskrift for Norsk Alpin Klatring:

Årets tidsskrift er blant de større som er kommet ut i tidsskriftets levetid og sakene holder i år relativt høy standard. Det har blitt klatra mye og det har vært mange gode bidragsytere. Tidsskfriftet har i år historiske saker, profiler og saker fra klatring i både inn- og utland. Fokuset er bredt med noe for alle; fra gradsjegeren på Kjerag til familiklatreren som vil ha inspirasjon til eventyr som er godt innafor grensa for forsvarlig. Bildene her gir en smakebit på hva som er i vente.

Det blir lanseringskveld på Tindesenteret i Åndalsnes 29. april kl 19.00. Det blir en spennende presentasjon av årets høydepunkt med bilde- og videomateriell som ikke kunne være med i tidsskriftet. Tindestua er åpen slik at det blir mulig å ta middagen der, samt få seg noe leskende både før, under og etter presentasjonen. Det blir det mulig å kjøpe tidsskriftet samt eldre utgaver til en redusert pris.