Scottish International Winter Climbing Meet

Vi har nå trukket ut to stk som kan dra ned til Skottland på Scottish International Winter Climbing Meet. Det ble Trym Atle Sæland og Emma Wichardt som drar ned.

Mountaineering Scotland inviterer til Winter Climbing Meet i Aviemore fra 22-29.februar. NTK kan sende et kvinnelig medlem og et mannlig medlem til dette møtet, og hele målsetningen med dette er at man møter andre alpin klatrere. Man møtes på Aviemore Youth Hostel, deretter reiser man videre inn til forskjellige hytter ved Ben Nevis. Man vil også garantert ha en overnatting på den velkjente CIC-hytta. Det hele vil avsluttes tilbake i Aviemore. Du må være en erfaren, selvstendig alpin klatrer der du kan være ute i 8-12 timer om dagen i varierende forhold. Du vil få klatre med noen lokale skotske klatrere, men det bærer ingen som helst preg av føring.

Det koster kun 195 pund for hele uka, og det inkluderer:

  • Sju dagers overnatting
  • Tre måltider om dagen
  • Minimum en natt i CIC-hytta
  • Presentasjoner og diskusjoner på kveldene
  • Seks dagers klatring med lokale kjentfolk

Dette er en ypperlig sjanse for å bli kjent med det skotske alpinklatremiljøet, og ikke minst bli kjent med et nytt fjellområde. De som er interessert må sende en mail til sekretar@ntk.no innen 11.november, så trekker vi tilfeldig hvem som drar nedover.