Is- og alpinklatresamling for damer på Fagernes

Velkommen til en uformell is- og alpinklatresamling for damer i Fagernes helgen 16.-18. februar 2024. Samlingen er for deg som allerede er kjent med bratt ferdsel vinterstid, har eget utstyr og er gira!

Fagernes har kort vei til mange fine turer i Valdres, Jotunheimen og Hallingdal. Området er spesielt godt egnet for isklatring, og har gode muligheter for miks, ski og ulike komboer. Alle er ansvarlig for egen tur. Vi samles fredag kveld til sosialt samvær, og lørdag kveld til felles middag. Er du usikker på hvor du vil på tur, eller hvem du skal på tur med? Kom likevel, så finner vi ut av det! Alt ordner seg, det er bare å bli med! (Det eneste vi ikke kan kontrollere er vær, forhold og føre, så noe hensyn må tas til det.)

Program:
Fredag kveld: Sosialt samvær i Fagernes, enten på museet eller i et privat hjem avhengig av antall. Ta med noe godt å drikke, vi stiller med litt snacks. Det er ikke booket noe underholdning for kvelden, vi underholder hverandre.
Lørdag: Tur! Felles middag i Fagernes sentrum kl 18:30. Det bookes bord, dere bestiller og betaler selv.
Søndag: Tur!

Overnatting: i privat regi. Fagernes camping anbefales.
Samlingen har ingen påmeldingsavgift. Vil du bli med, gi beskjed til Eirin på eirin.breie@ntk.no eller sms til tlf 97183098, senest søndag 11. februar. Lurer du på noe er det bare å ta kontakt!

Her finner du arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/7038015249626789

Samlingen er initiert av Eirin Breie, og arrangeres i samarbeid med Norsk Tindeklub. Nåværende og mulige fremtidige medlemmer av Tindekluben er spesielt velkommen!