Hytte i nord – Efjorden

En splitter ny hytte i Efjorden er klar for NTK-medlemmene, og sto ferdig 1.juni, 2021. Klubben har leid den på åremål og tanken er å tilby medlemmene et samlingssted i nord gjennom hele året. 

Priser og kode til nøkkelboks finner du på medlemssidene.

Norsk Tindeklub fornyer åremålsavtalen i 2023 for leie av hytte i Efjorden. Det er seks sengeplasser her med en sovesofa som kan trekkes ut. I tillegg er det overnatting i en låve der det er kjøkkenofasiliteter og dusj.

Dette gir oss inntil 10 flere sengeplasser, i tillegg til de eksisterende seks.

Minner forøvrig om at ingen av våre hytter har booking.

Annekset er blitt utstyrt med dyner og puter, mens på låven må dere ta med liggeunderlag og sovepose. Låven blir ikke isolert, og vil derfor være mindre aktuell høst/vinter/vår når det er kaldt ute (og inne).

Utleier inviterer til at klubbens medlemmer bidrar til at en buldrevegg kommer på plass. Dersom du kan være interessert i å yte innsats her, setter vi deg i kontakt med utleier for nærmere avtale om befaring, materialvalg mm. Send oss epost til styret@ntk.no

Som i fjor ønsker styret å få tilbakemeldinger på opplevelser med hytta i Efjorden. Vi oppfordrer til god bruk av hytta, også vinterstid, da Efjorden og omegn kan være et meget godt valg for ski og alpine aktiviteter! Bruk e-posten over også for dette formålet.

Som medlem kan du besøke denne hytta. Da kan du logge inn på medlemssidene for å få info som kode til nøkkelboks samt lese hyttereglementet.

Ta med alt dere trenger til eget bruk. 

Det er mulighet for å telte utenfor.

Veibeskrivelse til hytta

Ta av mot Efjord-E6 142(det er ikke denne hytta!). Hytta er markert med ring i bilde.