Hytte i nord – Efjorden

En splitter ny hytte i Efjorden er klar for NTK-medlemmene, og sto ferdig 1.juni, 2021. Klubben har leid den på åremål og tanken er å tilby medlemmene et samlingssted i nord gjennom hele året. 

Priser og kode til nøkkelboks finner du på medlemssidene.

Norsk Tindeklub fornyer åremålsavtalen i 2022 for leie av hytte i Efjorden. Omfanget av avtalen utvides til at vi nå også får overnatte i en låve som er i kort gangavstand til annekset der kjøkkenfasiliteter og dusj er å finne. 

Dette gir oss inntil 10 flere sengeplasser, i tillegg til de eksisterende seks. Ny avtale gir oss tilgang til hytta ut neste sommer. Minner forøvrig om at ingen av våre hytter har booking.

Vær oppmerksom på at det i noen uker til (over sommeren) vil pågå noe byggearbeid for å sette i god stand for oss. Låven består av tre større gulvflater på ca 40m2 hver. Det ene hovedrommet er ferdig mens de to andre blir ferdige de neste ukene. Det legges gulv, settes inn vinduer og tilrettelegges aktivitetssoner som bordtennisbord og buldrevegg (krever egeninnsats. 

Annekset er blitt utstyrt med dyner og puter, mens på låven er det kun madrasser (dyner, puter og madrasser er på plass første uka i juli). Sovepose må derfor medbringes. Låven blir ikke isolert, og vil derfor være mindre aktuell høst/vinter/vår når det er kaldt ute (og inne).

Utleier inviterer til at klubbens medlemmer bidrar til at en buldrevegg kommer på plass. Dersom du kan være interessert i å yte innsats her, setter vi deg i kontakt med utleier for nærmere avtale om befaring, materialvalg mm. Send oss epost til styret@ntk.no

Som i fjor ønsker styret å få tilbakemeldinger på opplevelser med hytta i Efjorden. Vi oppfordrer til god bruk av hytta, også vinterstid, da Efjorden og omegn kan være et meget godt valg for ski og alpine aktiviteter! Bruk e-posten over også for dette formålet.

Som medlem kan du besøke denne hytta. Da kan du logge inn på medlemssidene for å få info som kode til nøkkelboks samt lese hyttereglementet.

Ta med alt dere trenger til eget bruk. 

Det er mulighet for å telte utenfor.

Veibeskrivelse til hytta

Ta av mot Efjord-E6 142(det er ikke denne hytta!). Hytta er markert med ring i bilde.