Generalforsamling 11.november og foredrag med Eik Kolstrup og Johan Nils Swärd om klatring på Grønland

Oppdatert 9.november: generalforsamlingen er fulltegnet!


Lørdag 11.november er det duket av for generalforsamling i Norsk Tindeklub på Det Norske Videnskaps Akademi. På selve dagen blir det en uhøytidelig buldrekonk på Klatreverket Løkka eller Torshov, sherry naturligvis, og ikke minst et foredrag med Eik Kolstrup og Johan Nils Swärd fra deres tur på Grønland. I tillegg blir det et bokbad med Odd Eliassen og Stein P. Aasheim.

Etterpå blir det generalforsamling som vanlig med påfølgende middag og fest.

Alle medlemmer får innkallelse til årets generalforsamling, samt info om påmelding til selve årsfesten.

Tidsplan for generalforsamlingen:

12:00-14.30: Uhøytidelig buldrekonk på Klatreverket Løkka. Kom et kvarter før og få skjema! Det blir fete uttrekkspremier fra VPG, Varri og Mammut. Vinnere kåres under middagen.

16:00: Dørene åpnes. Sherry med salg av bøker

16:30: Bokbad med Odd Eliassen og Stein P. Aasheim

17:00: Foredrag med Eik Kolstrup og Johan Nils Swärd om klatring på Grønland

17:45: Benstrekk

18:00: Generalforsamling

19:30: Middag

Vi håper så mange medlemmer som mulig har anledning til å komme, og ikke minst få med seg det spennende foredraget til Eik og Johan Nils:

Sommeren 2023 dro en svenske og en nordmann for å utforske den eneste vertikale delen av en nå selvstendig koloni av Danmark. Det er vanskelig å gjøre forberedelser til noe du ikke vet hva er, så de hoppet ut i det ukjente uten annen plan enn noen bilder fra bloggen til en østeuropeisk padler. Alt var stort. Anmarsjen, myggen, isbjørnene, breene, fjellveggen, og ikke minst returen. De fikk haiket med Akalunguak, kjempet om reviret med en fjellrev, fisket sjøørret, praktisert «shiver bivvy» og spist mattak. 

De fant uendelige vegger men fikk de klatret noe?

Her er noen bilder fra turen deres de skal fortelle om: